Namastite kalup za tart. Zagrijte pećnicu.
Vrijeme pečenja: 0 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Za tijesto pomiješajte brašno s praškom za pecivo u posudi. Dodajte redom preostale sastojke i mikserom (lopaticama) izmijesite tijesto najprije na najnižoj, a potom na najvećoj brzini. Razvaljajte tijesto na lagano pobrašnjenoj radnoj površini u pravokutnik (40 x 15 cm). Potom tijesto namotajte na valjak, odmotajte preko kalupa za tart i lagano utisnite rub. Vilicom više puta probodite dno. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Ostavite tart u kalupu, da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Puding za kolače pripremite s mlijekom prema uputama na omotu i premažite preko tijesta. Proberite borovnice, operite ih i dekorativno raspodijelite po kremi od pudinga. Tart izvadite iz kalupa i stavite na pladanj za torte.
Povezani recepti
Kolači
Kolači