Za kremu tucite žumanjak i šećer tako dugo dok smjesa ne postane svijetla. Dodajte Finesse aromu korice limuna i sir Mascarpone i umiješajte. Bjelanjak s prstohvatom soli istucite u čvrst snijeg. Dodajte šećer i nastavite još kratko tući. Snijeg pažljivo umiješajte u smjesu sa sirom. Za podlogu pomiješajte sirup s vodom. Polovicu piškota stavite u zdjelu i poprskajte s 2 dl pripremljenog sirupa s vodom. Čim piškote upiju tekućinu, nadjenite ih polovicom kreme, a po kremi raspodijelite polovicu bobičastog voća. Ponovite postupak s preostalim sastojcima (ovaj puta piškote poprskajte u zasebnoj zdjeli i tek potom stavite na bobičasto voće). Završite bobičastim voćem.
Tiramisu ostavite da stoji na hladnom 12 sati.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači