Lisnato tijesto odmotajte, izrežite dva kruga (Ø 18 cm) i stavite na lagano namašćen lim za pečenje. Ostatak tijesta ravno odrežite, narežite na pravokutnike, dijagonalno prepolovite i stavite na lim za pečenje. Lisnato tijesto dobro izbodite vilicom.
Lim stavite na sredinu prethodno zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 180 °C
Za kremu pomiješajte jogurt, šećer u prahu, sok od limuna i Kremfix te umiješajte tučeno vrhnje. Polovicu kreme žlicom raspodijelite po jednoj podlozi od lisnatog tijesta i nadjenite s pola jagoda. Na to stavite drugo lisnato tijesto, po njemu raspodijelite preostalu kremu i nadjenite ostatkom jagoda. Tortu ostavite oko pola sata na hladnom.
Prije posluživanja, nadjenite tortu po želji, komadima lisnatog tijesta i jagodama.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači