Dno kalupa za torte namastite i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 170 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 150 °C
Stavite kekse u vrećicu za zamrzavanje, dobro je zatvorite i valjkom za tijesto dobro usitnite kekse. Otopite maslac u zdjelici. Usitnjene kekse i kremu od keksa, koja se primila na vrećicu, dodajte u maslac i dobro promiješajte. Smjesu stavite u kalup za torte, žlicom ravnomjerno utisnite i izradite ravnu podlogu.
Svježi krem sir, svježi posni sir, šećer, vanilin šećer i jaje mikserom (metlicama) pjenasto izmiješajte u posudi. Dodajte puding u prahu. Polovicu keksa krupno izmrvite i umiješajte u nadjev. Raspodijelite nadjev po podlozi. Preostale kekse podijelite svaki na četiri dijela i raspodijelite po površini. Kalup za torte stavite na rešetku u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 60 Minute
Kolač od sira ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki. Oprezno ga izvadite iz kalupa.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači