Ocijedite mandarine u situ. Namastite dno kalupa za torte. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Maslac ili margarin u posudi mikserom (metlicama) pjenasto izmiješajte. Miješajući postupno dodajte šećer, vanilin šećer i sol i miješajte sve dok ne dobijete povezanu smjesu. Umiješajte pojedinačno jaja, miješajući svako oko pola minute na najvišoj brzini. Pomiješajte brašno s praškom za pecivo i bademima i u dva navrata kratko umiješajte na najnižoj brzini. Potom kratko umiješajte kiselo vrhnje. Na kraju oprezno dodajte mandarine. Tijesto stavite u kalup za torte i poravnajte. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 45 Minute
Odvojite i skinite obruč kalupa za torte i ostavite kolač da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Odvojite biskvit od podloge i stavite ga na pladanj za torte. Tučeno vrhnje čvrsto istucite s vanilin šećerom i Kremfixom. Kratko umiješajte kiselo vrhnje. Tortu premažite kremom.
Prije posluživanja prerežite marshallows na ploške i dekorativno poput vune raspodijelite po torti, pritom ostavite sredinu slobodnu za lice. 2 marshmallowsa obojite ružičastim šećernim pismom i izradite uši. I lice iscrtajte šećernim pismom.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti