Na kalup promjera 26 cm stavite papir za pečenje. Operite jagode.
Piškote stavite u vrećicu za zamrzavanje, dobro zatvorite i dobro ih zgnječite valjkom za tijesto. Odvojite oko 2 žlice mrvica za ukrašavanje. Otopite maslac u malom loncu. Dodajte zdrobljene piškote i dobro promiješajte. Ravnomjerno rasporedite po dnu kalupa i pritisnite žlicom da dobijete ravnu podlogu. Stavite u hladnjak.
Očistite 300 g jagoda, narežite na kockice i rasporedite po podlozi, ostavljajući 2-3 cm ruba. Umutite vrhnje za šlag sa 2 paketa kremfixa u čvrsti šlag. Pomiješajte Philadelphiu® sa šećerom, vanilin šećerom, limunovim sokom i 2 pakiranja kremfixa te umiješajte u prethodno napravljenu kremu. Nadjev od krem sira stavite na podlogu i ravnomjerno rasporedite. Stavite tortu u hladnjak na oko 1 sat.
Preostale mrvice od piškota posipajte po torti. Preostale jagode prepolovite ili na četvrtine, ovisno o veličini, i njima ukrasite tortu.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači