Namastite kalupe. Maline ostavite da se odmrznu. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
U posudi izmiješate brašno s Backin praškom za pecivo. Dodajte ostale sastojke i od svega mikserom (metlicama) kratko na najnižoj, a potom na najvećoj brzini u 2 min. izradite glatko tijesto. Tijesto ulijte u kalupe i poravnajte. Kalupe na rešetki gurnite u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Podloge odmah nakon pečenja istresite iz kalupa na rešetku za kolače obloženu papirom za pečenje i ostavite da se ohlade.
Puslice stavite u vrećicu za zamrzavanje, dobro zatvorite i pomoću valjka za tijesto zdrobite na veće komade. Odvojite otprilike 1/3 za ukrašavanje. Od slatkog vrhnja s učvršćivačem istucite čvrsti šlag. Umiješajte maline i puslice. Šlag s malinama raspodijelite po torticama i nožem oblikujte kupole. Pospite s preostalim komadićima puslica i odmah poslužite.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači