Namastite dno kalupa i obložite ga papirom za pečenje.
Bijelu čokoladu krupno nasjeckajte i s maslacem otopite miješajući u loncu na niskoj temperaturi. Kekse stavite u veliku vrećicu za zamrzavanje i vrlo sitno usitnite valjkom za tijesto. Smjesu od maslaca i čokolade dobro pomiješajte s keksima i žlicom utisnite na dno kalupa. Ostavite podlogu da se stvrdne u hladnjaku.
Čokoladu za kuhanje krupno nasjeckajte, s maslacem i Finesse bourbon vanilijom miješajući otopite u loncu na slaboj temperaturi. Smjesu dobro promiješajte i stavite na podlogu. Stavite najmanje 3 sata u hladnjak da se stvrdne.
Kolač oko 30 minuta prije rezanja izvadite iz hladnjaka. Odvojite kolač iz kalupa i pospite kakaom. Narežite kolač oštrim nožem na manje pravokutnike, npr. rombove (npr. 2 x 2 cm).
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači