Brzo zamijesite sve sastojke u tijesto jednolične strukture. Podijelite ga na dva dijela, svaki omotajte prozirnom folijom i stavite u zamrzivač na oko sat vremena. Zagrijte pećnicu na temperaturu od 180 °C. Pravokutni lim za pečenje dimenzija 25x35 cm prekrijte papirom za pečenje. Jednu ohlađenu loptu od tijesta izribajte na širokim otvorima ribeža tako da prekrije cijelo dno, lagano pritisnite.
Stavite tijesto u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 170 °C
Ocijedite breskve te ih narežite na kockice. Vanilija štapić razrežite po dužini i sastružite sjemenke. Sve sastojke za smjesu od sira zajedno sa sjemenkama vanilije stavite u posudu i izmiksajte u jednoličnu masu. Na zapečeno dno ravnomjerno razmjestite komadiće bresaka, a potom smjesu od sira.
Istucite bjelanjke sa šećerom u čvrsti, sjajni snijeg. Dodajte kokosovo brašno, promiješajte i u manjim porcijama stavite na smjesu od sira, lagano razmažite žlicom. Po vrhu izribajte preostali dio tijesta.
Od bjelanjaka i šećera istucite čvrsti, sjajni snijeg. Dodajte kokosovo brašno, izmiješajte te stavite u malim porcijama na smjesu od sira, nježno razmažite žlicom. Poviše izribajte preostali dio tijesta
Stavite tijesto u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 60 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 170 °C
Nakon pečenja ohladite u poluotvorenoj pećnici pa izvadite i ostavite na rešetki dok se u potpunosti ne ohladi.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači