Marelice narežite na sitne komade. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Maslac ili margarin u zdjeli dobro izmiješajte mikserom (metlicama). Miješajući postupno dodajte šećer i nastavite miješati sve dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Dodajte jaje i miješajte oko pola minute. Umiješajte Vitalis i komadiće marelica. Smjesu razmažite u obliku kvadrata (20 x 20 cm) po limu za pečenje i pecite.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Ploču od müsli, u limu za pećenje, stavite na kuhinjsku rešetku da se ohladi. Potom narežite na 10 prutića jednake veličine.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti