Svježe borovnice preberite i operite, duboko zamrznute bobice koristite u zamrznutom stanju. Namastite oko 8 vatrostalnih čaša ili kalupa i pospite s 1 žličicom müsla. Zagrijte pećnicu.
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 140 °C
U posudi pomiješajte prašak za puding, vanilin šećer i šećer. Dodajte svježi kravlji sir, jaje i slatko vrhnje i metlicom sve dobro izmiješajte. Umiješajte polovicu borovnica. Masu ulijte u pripremljene kalupe. Po svakom pojedinom kalupu rasporedite preostale borovnice i pospite s po 1 vrhom punom žlicom müsla. Staklenke na rešetki gurnite u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 30 Minute
Kolačiće u kalupima stavite na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti