Pomiješajte 3 vrste brašna u posudi. Po tome razmrvite kvasac. Dodajte ostale sastojke i mikserom (lopaticama) izradite glatko tijesto, miješajući oko 5 minuta. Tijesto ostavite prekriveno da se diže na toplom mjestu oko 20 minuta.
Kobasicu narežite na 32 komada jednake veličine. Naribajte parmezan. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Tijesto za kruh još jednom promijesite na pobrašnjenoj radnoj površini. Oblikujte valjak i podijelite ga na približno 64 komada jednake veličine. Komade tijesta oblikujte u kugle. Stavite po 1 komad jetrene kobasice između 2 kugle tijesta te je omotajte tijestom. Nadjevene zalogajčiće od kruha stavite na lim, pospite parmezanom ili ih uvaljajte u parmezan. Prekrivene zalogajčiće od kruha ostavite da se dižu još približno 40 minuta. U međuvremenu zagrijte pećnicu te stavite zalogajčiće nakon što se dignu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: oko 200 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 180 °C
Povezani recepti
Pečenje