Za dinstane višnje pomiješajte sok iz kompota od višanja s koricom naranče, smeđim šećerom, gustinom i cimetom i ukuhajte dok ne dobije gušću konzistenciju. Dodajte višnje i kratko sve prodinstajte.
Odmotajte lisnato tijesto. Jednu polovicu tijesta premažite vodom i preklopite. Izrežite 7 ploški (7,5cm Ø) položite ih na lagano namašćen lim za pečenje. Ploške premažite jajetom i pospite krupnim šećerom.
Lim ugurajte u sredinu prethodno zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 220 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 180 °C
Za kremu pomiješajte mlaćenicu sa šećerom u prahu i kremfixom, pustite da kratko odstoji i dodajte vrhnje za šlag.
Prepolovite ohlađene burgere od tijesta. Ohlađene višnje podijelite po burger podlogama. Kremu podijelite po višnjama i poklopite gornjim dijelovima burgera.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači