Pripremite lim za pečenje dimenzija 35x20 cm. Premažite ga maslacem. Pećnicu zagrijte na 160°C stupnjeva.
Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjke izmiksajte u čvrsti snijeg, zatim dodajte jedan po jedan žumanjak uz miksanje. U tu smjesu prosijte i mješavinu za biskvit iz pakiranja. Ručno promiješajte i izlijte smjesu u pripremljen kalup te poravnajte. Pecite u zagrijanoj pećnici oko 25-30 minute.
Pomiješajte mlijeko, slatko vrhnje za šlag i smjesu za mliječni preljev iz pakiranja. Miješajte žlicom oko 2-3 minute.
Pečen biskvit izbodite vilicom i lagano prelijte mliječnim preljevom dok biskvit ne upije svu mješavinu.
Ostavite na hlađenje u hladnjak 2-3 h.
Ohlađen kolač izrežite na kocke željene veličine. Preljeve iz pakiranja izlijte u manje posudice.
Servirajte po 2 kolača i prelijte ih preljevima iz pakiranja.
Povezani recepti
Deserti
Deserti
Deserti