Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Vrijeme pečenja: 0 Minute
Temperatura gornjeg i donjeg grijača pećnice: 120 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 100 °C
Bjelanjak i sol istucite u zdjeli mikserom (metlicama) na najvećoj brzini u vrlo čvrsti snijeg. Pomiješajte šećer i gustin. Mješavinu polako usipavajte u snijeg i istucite vrlo čvrstu smjesu. Stavite nekoliko kapi crvene jestive boje na smjesu i oprezno izmiješajte tako da dobijete mramornu strukturu. Smjesu stavite u vrećicu za ukrašavanje s nastavkom u obliku velike zvijezde (ø oko 12 mm). Na lim za pečenje istisnite oko 12 krugova (ø oko 7 cm) i pecite.
Položaj rešetke: dolje
Vrijeme pečenja: oko 120 Minute
Isključite pećnicu. Beze gnijezda ostavite da odstoje preko noći u pećnici kako bi se „dodatno osušila“.
Mileram, sirni namaz, koricu limuna i džem izmiješajte u glatku smjesu. Raspodijelite smjesu po beze gnijezdima.
Proberite maline. Tortice ukrasite malinama, čokoladnim jajima i pistacijama i odmah poslužite.
Povezani recepti
Kolači
Kolači
Kolači